Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hunan Yunbang Biotech Inc. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Hunan Yunbang Biotech Inc. ιδρύθηκε το 2008.Είναι επαγγελματίας που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη, η παραγωγή και η πώληση σε μία από τις πρώτες ύλες για τα αντιδραστήρια IVD, τα βιολογικά αποθέματα ασφαλείας, τα απορρυπαντικά Zwitterionic, τις φαρμακευτικές πρώτες ύλες και τα λεπτά χημικά.

 

Η εταιρεία εδρεύει στην Κίνα και εκπέμπει στον κόσμο.Υπάρχουν δύο εργοστάσια παραγωγής στην Huaihua και Zhangjiajie, Χουνάν, που καλύπτει έκταση άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, και έχουν περάσει την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2015.

 

Επί του παρόντος, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, και έχουμε συνεργαστεί με πολλές διεθνώς γνωστές εταιρείες. We adhere to the principle of "serving pharmaceutical companies and creating brands" to provide customers with high-quality and low-cost pharmaceutical and chemical products to achieve win-win cooperation and common development.

 

ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Εργοστασιακή εκπομπή VR:

 

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση των υποχρεώσεων της.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των φαρμακευτικών πρώτων υλών, φαρμακευτικό interm

 

 

Hunan Yunbang Α.Ε. βιοτεχνολογιών (βιοτεχνολογία Yunbang) που βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας του Τσάνγκσα, Hunan. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των φαρμακευτικών πρώτων υλών, τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες (API) και τις λεπτές χημικές ουσίες.

 

Βασισμένη στην Κίνα, η βιοτεχνολογία Yunbang έχει παράσχει τις κατάλληλες λύσεις για πολλούς εσωτερικούς, ξένους φαρμακοβιομηχανίες και εμπόρους. Η άριστη ποιότητα, η καλή φήμη και η αυθεντική τιμή έχουν κερδίσει τον έπαινο της πλειοψηφίας των πελατών.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : YunbangPharm

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Hunan Yunbang Biotech Inc. Πιστοποιήσεις